در مورد اون عکسایی که گذاشته بودم نون ش..وید و نون شی..رمال دستورش رو از مجله هنر آش..پزی برداشتم. نون گوجه فرنگی رو هم از کارگاه آشپزسازی برداشتم. لینکش گوشه وبلاگم هست. دستوراش همه عالین و خیلی با جزئیات توضیح میده. نون گوجه فرنگی با گوجه فرنگی خشک شده درست میشه که اگه گوجه خشک شده اماده گیرتون نیومد باید گوجه رو به مدت 12 ساعت بذارید توی فر. من همین کار رو کردم و فرداش نون درست کردم. توش پنیر چدار و پارمزان و ریحان و جعفری هم هست. ولی به نظر من به زحمتش نمی ارزه. نون خوشمزه ایه ولی اون گوجه ها رو که یه نصف روز گذاشتم تو فر خیلی زمان برد. چون فر من هر 1 ساعت خودش خاموش میشه و باید اون روز جایی نمیرفتم و هر یه ساعت باز فر رو روشن میکردم. واسه همین به نظرم خیلی پرزحمت اومد و مزش هم خوب بود ولی دیگه نه اونقد که این همه براش زحمت بکشم. اگه گوجه خشک شده دارید درست کنید.
در مورد اون کیک سفیده هم دستورش رو از کارگاه آشپزسازی برداشتم. ولی اون کیک نبود. یادم نیست پای بود تارت بود چی بود. الان گشتم پیدا نکردم. اینو من ریختم روی کیک. همینطور که میبینید خوشکل شده مزش هم بد نبود ولی باید میذاشتم فریزر تا آب نشه که هلوهاش یخ میزد. تو یخچال هم که آب میشد.

و اما میرسیم به چیزکیک. اینم از کارگاه آشپزسازی برداشتم. وارد سایتش که میشید گوشه سمت چپ بالا نوشته سرچ. اونجا هر دستوری رو که میخواید سرچ کنید براتون میاد. یا میتونید برید توی منوی موضوعی. به اسم چاکلت چیزکیک یا چیزکیک شکلاتی سرچ کنید. خیلی سریع و آسون و راحت درست میشه و خیلیم خوشمزست.

پودینگ شکلاتی رو خودمون درست میکنیم و دستورش هم توی هیچ سایت و کتابی نیست! یه بسته پودینگ یا کرم کارامل با یه قاشق پودرکاکائو و یه قاشق شکر و 8 قاشق پودر شیر نیدو و دو لیوان شیرکاکائو رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی گاز و مرتب هم بزنید تا بالا نیاد. از کنارش جنب نخورید تا وقتی به جوش اومد. بعد بریزید توی قالبتون و وقتی سرد شد بذارید یخچال تا ببنده. خیلی راحت و خوشمزه.

خانوم کوچیکمون اومده. غر میزنه که ول کنم لپ تاپ رو. برم یه غذایی چیزی واسه بچه درست کنم.