شرمنده که عکس واضح نیست. اینو مریم هول هولکی عکس گرفته و اگه صبر میکردم تا دوباره این دسر درست بشه و عکس بگیرم شاید خیلی طول می کشید. یه دسر شکلاتی خیلی خوشمزست که مریم درستش کرده. یه دسر من درآوردی خیلی خوشمزه. 
مواد لازم:
کیک شکلاتی (آماده بخرید) به مقدار لازم که ته ظرفتون رو بپوشونه
کرم کارامل ( از این پودری ها که تو پاکته) 2 بسته
خامه 3 تا
پودرکاکائو به مقدار لازم
بیسکوئیت پتی بور 2 بسته
شکلات تخته ای (اینش باید خوشمزه باشه. من قبلا از گلکسی استفاده میکردم که الان خیلی گرون شده. آیدین هم بد نیست ولی خب دیگه مثل گلکسی نمیشه)
شکر به مقدار لازم.

کیک های شکلاتی را افقی برش میدیم و ته ظرفمون می چینیم. پودر کرم کارامل رو با دو لیوان شیر یا شیرکاکائو میریزیم تو قابلمه تا به جوش بیاد. بعد میریزیم تو میکسر و با یک قوطی خامه و کمی شکر و پودرکاکائو و  نصف بسته بیسکوئیت پتی بور خرد شده مخلوط میکینیم. یه مخلوط غلیظی بدست میاد که میریزیم رو کیک هایی که ته ظرف چیدیم. بعد روی مایه ی شکلاتیمون رو یه ردیف بیسکوئیت پتی بور میذاریم. میتونید از بیسکوئیت پتی بور شکلاتی استفاده کنید. ساده باشه هم فرق نمیکنه فقط اون شکلاتی تر میشه دیگه.
مرحله بعد میاییم دو قوطی خامه و پودر کرم کارامل و شکلات تخته ای خرد شده و نصف بسته پتی بور و کمی شکر و پودرکاکائو رو دوباره میریزیم تو میکسر تا مخلوط شن. و میریزیم توی ظرفمون و ظرف رو میذاریم تو یخچال به مدت چند ساعت.

من توی این شیرینی بعضی وقتا پنیر خامه ای هم میریزم. یا مثلا به جای شکلات تخته ای می تونید نوتلا بریزید. گفتم که خودتون میتونید مواد رو کم و زیاد کنید فقط کرم کاراملش رو مخصوصا" تو مرحله اول حذف نکنید چون دیگه نمی بنده و دسرتون ابکی میشه.

 

این یکی رو من دستورش رو از کارگاه آشپزسازی برداشتم. اسمش حلا الشعریه الباکستانیه. اون رسپی تهش ورمیشل پاکستانی داشت که توی کره تفت داده میشد و بعد روش کرم کارامل میریخت و بعد باقی مواد که اون مایه سفید روش هست. من دو بار درست کردم همه خوردن ولی کسی ورمیشلش رو نخورد و اکثرا" گفتن روش خوشمزه تره. واسه همینم من اومدم ورمیشلش رو حذف کردم و خیلی فکر کردم تهش چی بذارم چیزی به ذهنم نرسید به جز کیک. و چون یه ذره شیرینیش واسه من زیاد بود تهش رو کیک شکلاتی گذاشتم تا یکم مزه تلخی بهش بده.
مواد لازم:
پنیر خامه ای 70 گرم اگه پنیر کیری (کیبی) باشه که خوشمزه تره
خامه 200 میلی لیتر
شیر عسلی نصف قوطی
دریم ویپ ( پودر خامه) 36 گرم
کیکها رو افقی برش بدید و بذارید ته ظرف. پنیر و خامه و شیر عسلی و دریم ویپ رو میریزیم تو یه کاسه و با همزن خوب هم میزنیم تا پف کنه. بعدش میریزیم روی کیک و سطحش رو صاف میکنیم و میذاریم تو یخچال.

این دو تا هم واسه امروزتون. امروز هم جایی مهمونم. اگه دسرهاشون خوشمزه بود عکس میگیرم و با دستورش براتون میذارم. دیگه هم نبینم ژله درست کنید!